Βιοτεχνίες Ενδυμάτων

Στη Γ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε., παρέχουμε ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις για την ανάδειξη της  εταιρικής σας επωνυμίας, η οποία αποτελεί ένα από τα βασικότερα διακριτικά γνωρίσματα της εκάστοτε επιχείρησης  καθώς και για τέλεια αποτύπωση αυτής  σε κάθε τύπο ετικέτας ενδυμάτων.

Στην υφαντή ή στην τυπωτή ετικέτα, μπορούμε να αποτυπώσουμε οποιοδήποτε σχέδιο της επιλογής σας, στη βέλτιστη ποιότητα και στον κατάλληλο χρωματικό συνδυασμό. Το συγκεκριμένο είδος ετικέτας, στο οποίο αναγράφεται η επωνυμία της εταιρίας  είναι, αποδεδειγμένα,  το πιο ανθεκτικό στο χρόνο και για το λόγο αυτό χρησιμοποιείται κατά κόρον στη βιομηχανία ενδυμάτων και αξεσουάρ.

Στο πλαίσιο της παροχής εξειδικευμένων προϊόντων οπτικής επικοινωνίας για κάθε επιχείρηση, οι παραπάνω επιλογές συμπληρώνονται με την σύγχρονης τεχνολογίας και ιδιαίτερης ποιότητας μεταλλική ετικέτα.

Το καρτελάκι, λειτουργεί ως αναπτυξιακό εργαλείο για την  ανάδειξη του λογότυπου της εταιρείας σας και κατ’ επέκταση την  προώθηση των προϊόντων σας. Για το λόγο αυτό, στην εταιρεία μας, μεριμνούμε πάντα για το άριστο αποτέλεσμα στην αποτύπωση του λογότυπου, επιλέγοντας  εκλεπτυσμένα και ανθεκτικά  χαρτιά με τεχνοτροπίες που θα προσδώσουν στα προϊόντα της επιχείρησής σας την ποιότητα, το στυλ και το ύφος που τους αναλογεί ώστε να διαφοροποιούνται από τον ανταγωνισμό.

Ακόμα, στη  Γ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε., διαθέτουμε όλο το σύγχρονο απαιτούμενο εξοπλισμό  για να εκτυπώνουμε μεγάλης ευκρίνειας   δερμάτινες,  απομίμησης  δέρματος, ή Τζάκρον  ετικέτες, οι οποίες εγγυώνται φίνο και παράλληλα οικονομικό αποτέλεσμα για την οπτική ταυτότητα της εταιρίας σας. 

Τέλος, για μια ολοκληρωμένη προσέγγιση, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής  ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία από κορδονάκια και αλυσίδες που θα διακοσμήσουν και θα συμπληρώσουν το τελικό, άριστο, αποτέλεσμα στην παρουσίαση της επωνυμίας σας πάνω στο ρούχο ή το αξεσουάρ.

Η δημιουργική ομάδα της Γ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε. με την άριστη τεχνογνωσία που διαθέτει στο αντικείμενο είναι έτοιμη να σας προτείνει, στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές,  την ιδανική μακέτα που θα ενισχύσει την προβολή της επωνυμίας σας και θα αποτελέσει σύμμαχό σας στην πολιτική διαφοροποίησης των προϊόντων σας από τον ανταγωνισμό.